• "Omgaan en rijden met paarden vanuit hun natuurlijke weg. De weg van het paard!"

Showprogramma's

    
 Midwinterfair Archeon 2010, straattheater als elfjes met eenhoorn         
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Behalve inhoudelijke programma's biedt Via Equestra ook uniek entertainment. Solo of als showteam samen met Debby Dekkers zijn we overal voor in! Soms maken we een wervelende choreografie op muziek, soms bieden we improvisatietheater.
Zelf sta ik al bijna 20 jaar regelmatig met verschillende paarden in de showring, van ponykamp tot Horse Event en Indoor Brabant. Maar we komen niet alleen op paardenevenementen, we komen letterlijk OVERAL!  Van kinderboerderij tot school, van Ronald Mc Donaldhuis tot sporthal, niets is te gek.
 
Onze shows zijn een combinatie van speelse acrobatiek en vrijheidsdressuur. Alle shows zijn gebaseerd op ongedwongen samenwerking tussen mens en paard, met ruimte voor spel, improvisatie en interactie met het publiek.
Prijzen voor shows worden in overleg vastgesteld, afhankelijk van het gewenste programma. 
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

.           

 

  

Huwelijksaanzoeken

huwelijksaanzoekWat is er nu romantischer dan je geliefde ten huwelijk vragen als prins of prinses op een prachtig uitgedost wit paard, compleet met begeleiding?
Namasté en ik komen op lokatie, en maken daarmee uw huwelijksaanzoek onvergetelijk!  Schroom niet om uw wensen kenbaar te maken, er is waarschijnlijk meer mogelijk dan u in eerste instantie denkt. Van sprookjesbos tot binnenstad, alles kan.

Vaste prijs voor het op lokatie komen voor een aanzoek is €125,- voor een kort bezoek en E250,- voor een dagdeel (bijv. aansluitend een fotoshoot), exclusief reiskostenvergoeding van 30 ct/km.

5 December: Amerigo-act en Pakjesbezorgdienst

In de omgeving van Gilze kunt u omstreeks 5 december een Pakjespiet rond zien rijden op Amerigo, voorzien van grote zadeltassen. Er worden pakjes aan huis bezorgd! Woont u in omgeving Gilze en wilt u uw kinderen of kleinkinderen een onvergetelijk Sint Nicolaasfeest bezorgen, dan zijn wij als duo in te huren voor het met een leuke act bezorgen van uw Sinterklaascadeau’s!

Nu oude rot in het vak Silver niet meer leeft, is Namasté, hoewel nog niet helemaal wit, in te huren als Amerigo in te huren door Sint Nicolaasgezelschappen voor intochten, basisscholen, middelbare scholen, bedrijven en verenigingen. Sinterklaasseizoen 2015 beweest Namasté dat ze er klaar voor was het stokje over te nemen van haar moeder.


Prijzen zijn €250 voor een dagdeel (bijv. een intocht), €125 voor een bezoek aan scholen of bedrijven, €50 voor het met een leuke act bij u aan huis bezorgen van pakjes en €30 voor alleen kort bezorgen.
Alle bedragen zijn exclusief reiskostenvergoeding van 30ct/km.