• "Omgaan en rijden met paarden vanuit hun natuurlijke weg. De weg van het paard!"

Nieuws

Op 29 oktober en 11 november 2017 van 13u tot 16u zijn er weer Praktijkmiddagen bij Via Equestra.

Ik werk met mijn eigen paarden, gewoon zoals ik dat altijd doe, en geef daarbij uitleg over mijn werkwijze. Ik geef 2x een halfuur lesdemo, waar jij aan deel kunt nemen als je wilt. 

De praktijkmiddag is vrij toegankelijk voor publiek. Wel hoor ik graag even of je komt, zodat ik weet hoeveel koffie/thee ik klaar moet hebben staan.

Ik zie je graag op één of allebei de middagen.

 

 

 

 

Begin maart 2018 start er weer een leerjaar voor mensen die de diepte in willen in de relatie, omgang en training met hun paard. 

Centraal staat het JA zeggen, tegen jezelf, tegen je paard, tegen de processen die je tegenkomt en waar je mee gaat werken.

Meer informatie over dit unieke leer-JA-ar vind je onder 'coaching'! 

 

 

Inmiddels verloopt het aankondigen van nieuwtjes vrijwel geheel via de bedrijfspagina van Via Equestra op Facebook. Binnenkort ondergaat deze website een update en verdwijnt deze nieuwspagina. Wil je op de hoogte blijven van alle actuele informatie, zoals nieuwe cursussen, trainingsweetjes, foto's, praktijkervaringen, etc?

Dan surf op Facebook naar:

http://www.facebook.com/ViaEquestra

 

Ook mijn Atelier "Roses & Unicorns* is met de nieuwste creaties te vinden op Facebook!  Typ de ateliernaam even in op de zoekfunctie, dan kun je het niet missen.

 

 

 

NIEUW:  Open Trainingsmiddagen!

Steeds vaker krijg ik de vraag of mensen om kennis te maken met mijn manier van werken een dagje mee mogen lopen. Vaak is dit, aangezien ik overal en nergens werk, niet zo makkelijk te realiseren. Om mensen die me met paarden aan het werk willen zien tegemoet te komen heb ik drie Open Trainingsmiddagen op de agenda gezet. De eerste gaat over grondwerk, zowel qua lichaamstaal als trainingstechnisch (dressuur aan de lange lijnen), de tweede rijd ik mijn eigen paarden en kunnen mensen een kwartiertje kennismakingsles krijgen om te proeven aan mijn manier van rijles geven, en de derde is gericht op de vrijheidsdressuur en clickertraining. Deze middagen zijn voor een tientje p.p. voor iedereen toegankelijk die graag 'ns wil kijken hoe de training met mijn paarden in de praktijk eruit ziet en daarvan wil leren.

Data: zie de agenda

Een deel van de presentatieshow van "Onbeteugeld" is door toeschouwer Bregje van Poppel op film gezet, zodat anderen er achteraf ook nog van kunnen meegenieten. Niet de hele show staat erop, maar de eerste zes minuten zijn ook al leuk om naar te kijken!