• "Omgaan en rijden met paarden vanuit hun natuurlijke weg. De weg van het paard!"

Links

 

 

 

O'lijf, Centrum Natuurlijke Gezondheidszorg voor mens en dier

 

 

Via Equestra is aangesloten bij CNG O'Lijf.  Deze groep gedreven, elkaar aanvullende vakspecialisten biedt natuurlijke gezondheidszorg voor zowel dieren als mensen. Bij fysieke problemen van een paard of fysieke of mentale blokkades bij de eigenaar kan het zijn dat Via Equestra doorverwijst naar één van deze specialisten. Samenwerkend kunnen we uitgebreide en diepgaande hulp bieden bij vragen en problemen. Klik op de link voor meer info over CNG O'lijf.

 

 

Nederlandse Vereniging voor Vrijetijdsruiters
De website van de Nederlandse Vereniging voor Vrijetijdsruiters, de gezelligste, meest veelzijdige club van Nederland!

VCG Horses
Prachtig paardenbedrijf waar fokkerij, coaching en dierwelzijn samenkomen. Daarnaast dierbare vrienden en de fokkers van Dabria!

3 pk
De website van Inge Kroesen, die trainingen en coachings geeft met het paard als medetrainer, tevens initiatiefnemer van het 3PK-Kennishuis waar ik als docent paardencommunicatie bij ben aangesloten.

 

J&A Natuurlijk

Het bedrijf van Judith Adriaansens, vakkundig en bezield natuurgeneeskundig therapeute en initiatiefnemer van het project voor een complementair centrum voor elkaar aanvullende vakspecialisten waar ook ik deel van mag uitmaken.

Terra Natura
De website van Terra Natura, team van EquiLibretrainers.

De uitgeverij van mijn boeken "Stokpaardjes" , "Onbeteugeld" en "EigenWijs"
 
Website van vriendin Merel Kotterer, die me met haar prachtige creaties steeds weer verrast, ontroert, en uitdaagt om ook mooie dingen te blijven maken.
 
By Butterfly
Showpartner en vriendin Debby Dekkers kan magische dingen met een camera en maakt schitterende fotoreportages.
 
Het bedrijf van Desiree van der Krogt, opstellingscoach met wie ik de familie-opstellingen tussen de paarden organiseer.
 
Experts in consultancy, training en begeleiding vanuit het systemisch perpectief. Hun intensieve training is met stip een enorme aanrader!
 
Bokt.nl
Het grootste paardenforum van Nederland! Zinnige en zinloze informatie, van genuanceerd tot (zeer) kortzichtig, en van vrijdagmiddaggeklets tot diepgaande filosofie.