• "Omgaan en rijden met paarden vanuit hun natuurlijke weg. De weg van het paard!"

Privéles op lokatie

Privélessen in grondwerk en rijden zijn mogelijk met je eigen paard bij mij op de lokaite, afgestemd op je persoonlijke wensen. De inhoud van de lessen is per combinatie verschillend, al naar gelang wat je wilt leren. Grondwerk vanuit lichaamstaal, werken aan de hand, springen, dressuurrijden, zonder tuigage leren rijden, vrijheidsdressuur, alles kan. Het streven is altijd het vinden van een goede balans tussen verantwoord trainen en fijn en onbezorgd omgaan en rijden met je paard. Want rijden en omgaan met paarden moet naast leerzaam ook vooral leuk zijn!

Voor lessen heb ik het prachtige, zeer grote rijverenigingterrein met fijne bodem en goede parkeergelegenheid ter beschikking voor degenen die de ruimte willen, en mijn eigen kleine rijbak voor degenen die veilig en afgeschermd willen rijden.

Ik kom in overleg ook naar jou op lokatie om les te geven, indien afstand, lokatie en route werkbaar in te plannen zijn.

Lesprijs bij Via Equestra: E40 per uur

Lesprijs bij op lokatie komen: €42,50,- per uur, inclusief BTW, exclusief reiskostenvergoeding. Voor het op lokatie komen geldt een reiskostenvergoeding van 20 cent per kilometer.


Deelnemers: Iedereen die open staat voor de werkwijze van Via Equestra kan lessen volgen.

priveles1

 

Privéles op lespaarden

Het is mogelijk om in Gilze te komen lessen met de lespaarden van Via Equestra. Grondwerk, spiegelsessies, dressuurwerk aan de hand en rijden zijn mogelijk, van dressuurles tot leren rijden zonder tuigage. De paarden hebben allemaal hun eigen kwaliteiten en eigen-aardigheden, er is er dus altijd wel één die te bieden heeft wat jij graag wilt leren! Je kunt onder het kopje “De paarden” op deze website kennis met hen maken. Met de lespaarden worden bij voldoende rijervaring ook buitenritten gereden.

 

Prijs: €40,- per uur, E20 per halfuur, inclusief BTW. 
Deelnemers: Iedereen die open staat voor de werkwijze van Via Equestra kan met mijn paarden komen lessen.

priveles5
priveles4