• "Omgaan en rijden met paarden vanuit hun natuurlijke weg. De weg van het paard!"

Kennismakingsworkshop

Praktijkmiddagen

Regelmatig krijg ik de vraag of mensen mogen komen kennismaken met mijn werkwijze. Om aan die vraag tegemoet te komen zonder voortdurend één op één mensen te hoeven ontvangen, heb ik de praktijkmiddagen in het leven geroepen.

Regelmatig staan er in de agenda data waarop je een middag tegen een kleine vergoeding mee kunt komen kijken met de dagelijkse training van de paarden van Via Equestra. Deze middagen zijn geen workshops, maar je krijgt wel héél veel praktijkwerk te zien, je kunt vragen stellen en inspiratie opdoen en op sommige dagen worden er demolessen gegeven.

Data: 29 oktober en 11 november 2017, 13.30-16u

 

 

Clincis en Kennismakingsworkshops

Een kennismakingsworkshop duurt 2 tot 3 uur en laat deelnemers op ludieke, toegankelijke wijze kennismaken met de werkwijze van Via Equestra. Wat is er allemaal mogelijk wanneer je een paard benadert vanuit zijn natuurlijke gedrag en leervermogen, en vanuit zijn en jouw eigen authenticiteit? Centraal staan communicatie en samenwerking met paarden vanuit lichaamstaal en leerprincipes.
Een workshop bestaat uit een korte theoretische inleiding, een aantal demonstraties met paarden in verschillende disciplines en een aantal actieve bewustwordingsoefeningen met mensen onderling.

Bij een clinic werken we niet actief met oefeningen, maar zijn de deelnemers toeschouwer. Bij een clinic zijn meestal ook één of meer van mijn eigen paarden aanwezig, en worden de toeschouwers naast educatie ook getrakteerd op verrassende showelementen.

 Een workshop is bijvoorbeeld een leuke, leerzame activiteit voor uw rijvereniging, pensionstal of manege. Het is mogelijk om een kennismakingsworkshop op uw eigen locatie of op de locatie van Via Equestra te boeken.

 Workshops en clinics worden in overleg aangeboden naar wens van de belangstellenden. Kosten zijn 125 euro voor een korte 1,5uurs workshop clinic en 225 euro voor een clinic of workshop van 2,5 tot 3 uur, of entreekosten per deelnemer in overleg met de organisatie.  Reiskosten tot in totaal 100 km zjin inbegrepen, daarboven komt er 20ct /km bij.  Het aantal toeschouwers is onbeperkt.