• "Omgaan en rijden met paarden vanuit hun natuurlijke weg. De weg van het paard!"

Meerdaagse tochten

Altijd al een meerdaagse tocht te paard willen maken? Met alles wat je nodig hebt in je zadeltassen rustig door het landschap rijden, de weg zoeken met kaart en kompas, de hele dag samen met je paard, ’s avonds slapen in een kampeerboerderij of een bed and breakfast, of misschien wel in een tentje in het weiland bij je paard. Wie droomt er niet van dat cowboygevoel?

Via Equestra gidst en leidt vanuit jarenlange ervaring op aanvraag meerdaagse tochten te paard door Brabant of verder. Je kunt mee op je eigen paard, maar ook op één van mijn paarden. Ga als echte nomade het avontuur aan, en geniet van de vrijheid en het eenvoudige, pure buitenleven. Je hoeft niet ver weg naar tropische oorden voor een unieke reiservaring!

Mijn werkzaamheden en paardenkudde lenen zich momenteel niet voor langdurige trektochten. We gaan dus steeds slechts enkele dagen op pad. Wil je zelf een langere trektocht gaan rijden, maar weet je niet hoe je dat aan moet pakken, dan aarzel niet om contact op te nemen. Ik help je graag op weg!


 

Lees meer...