• "Omgaan en rijden met paarden vanuit hun natuurlijke weg. De weg van het paard!"

Boeken

Stokpaardjes

Op 23 september 2010 ging er een droom in vervulling en heb ik mijn eerste boek officieel gepresenteerd. Wat in februari begon als het opschonen van mijn computerteksten, eindigde met het bij Uitgeverij Gopher uitgeven van een verhalen- en gedichtenbundel. 
Stokpaardjes geeft in scherpe en toch humoristische teksten, gedichten en tekeningen mijn kijk op de wereld weer. Natuurlijk gaat die kijk op de wereld deels over paarden, maar je kunt van paarden veel over het leven leren. Daarover gaat dit boekje!

Stokpaardjes kost 15 euro en is online te bestellen via www.gopher.nl maar is ook via iedere reguliere boekhandel verkrijgbaar.

Het is ook mogelijk om Stokpaardjes direct via mij te bestellen, stuur mij dan een mailtje met je bestelling en je adresgegevens, dan stuur ik je de betalingsgegevens en krijg je het na betaling indien gewenst gesigneerd opgestuurd.

 

Onbeteugeld

Na Stokpaardjes kwam al héél snel de vraag van de lezers ‘Wanneer komt deel 2?’ en  in september 2013 heb ik gehoor gegeven aan die vraag met opvolger Onbeteugeld. Ook in dit boekje maak ik door middel van teksten, gedichten en tekeningen de lezer deelgenoot van mijn onconventionele, onbeteugelde kijk op de wereld en zijn bewoners.

Onbeteugeld kost 17,50 euro en is online te bestellen via www.gopher.nl maar is ook via iedere reguliere boekhandel verkrijgbaar.

Het is ook mogelijk om Onbeteugeld direct via mij te bestellen, stuur mij dan een mailtje met je bestelling en je adresgegevens, dan stuur ik je de betalingsgegevens en krijg je het na betaling indien gewenst gesigneerd opgestuurd.