• "Omgaan en rijden met paarden vanuit hun natuurlijke weg. De weg van het paard!"

Leerbewerking en dromenvangers

Van gekleurd leer maak ik de leukste dingen! Paardjes, katjes, draakjes en olifantjes, telefoonhoesjes, penhouders, bloemen, buideltjes en tasjes, noem het maar op, en regelmatig komen er nieuwe creaties bij. De kleur leer is afhankelijk van wat ik op dat moment op voorraad heb, dus vraag naar de mogelijkheden als je speciale wensen hebt.
Zoek je een origineel cadeautje, geheel naar je eigen wensen gemaakt? Kijk dan eens naar de foto’s op de Marktplaats van deze website voor ideeen. Aan alle werkjes is een persoonlijke noot toe te voegen, bijvoorbeeld een bewerking met met ingebrande initialen of een schilderingetje.
Naast lederen spullen maak ik dromenvangers.
Iedere domenvanger is anders van samenstelling, met andere kleuren, accenten en veren. De collectie waar je uit kunt kiezen staat op de Marktplaats van deze website. Heb je speciale wensen, dan aarzel niet om ze kenbaar te maken, zodat ik je dromenvanger helemaal naar jouw smaak kan maken, eventueel met eigen veren of de haren van je paard.

De kleine, met stof omwikkelde dromenvangers hebben een doorsnee van 9cm en kosten 5 euro per stuk. De iets grotere houten dromenvangers zijn zo’n 13 centimeter in doorsnee en kosten 8 tot 10 euro per stuk, afhankelijk van de bewerking. Eventuele verzendkosten komen daar nog bij.