• "Omgaan en rijden met paarden vanuit hun natuurlijke weg. De weg van het paard!"

Marktplaats - Gezocht

Sponsors gezocht!

Eindstand "Project Boekensteun 29 september"
 
985 euro!!!!!!
 
Dank, dank, dank aan iedereen die gesponsordt heeft, dankzij jullie bijdrage heeft "Onbeteugeld" er kunnen komen!
 
 
 
 
 
 
 
‘Onbeteugeld’ is onderweg!
 
Goed nieuws! De uitgever en ik zijn momenteel druk bezig met het vormgeven van mijn tweede boekje. ‘Onbeteugeld’ is na ‘Stokpaardjes’ opnieuw een bundel teksten en gedichten over van alles en nog wat, van kritisch tot hilarisch, van melige onzin tot diepe bezinning en met eigen illustraties. Nog beter nieuws voor de fans: ‘Onbeteugeld’  is bijna 1,5 keer zo dik als ‘Stokpaardjes’!  Om uitgave financieel mogelijk te maken organiseer ik:
 
Project ‘Boekensteun’
 
Op de manier zoals mijn boekjes worden uitgegeven, kost een boek uitgeven voornamelijk geld. Van schrijven word je namelijk niet zomaar rijk, integendeel... De winstmarge op boeken is voor schrijvers bijzonder klein, en voor zogenaamde ‘printing-on-demand’ uitgaves is een auteursbijdrage vereist. Dat heeft bij mijn uitgever professionele redactie en opmaak, begeleiding en promotie als groot voordeel, maar desondanks blijft het voor een kleine zelfstandige in de paardensector een grote investering die niet zomaar is terugverdiend.
Ga ik ‘t uitgeven daarom laten...?
Nee, natuurlijk niet!
Velen van jullie hebben plezier beleefd aan ‘Stokpaardjes’ en ‘zeuren’ me al drie jaar liefdevol doch vasthoudend aan mijn hoofd wanneer het vervolg komt... Dus... Het vervolg is er nu... maar ik heb jullie hulp nodig om het benodigde startbedrag van ruim 1500 euro bij elkaar te krijgen! Vanaf vandaag tot aan 29 september ga ik jullie dus schaamteloos stalken...
 
Hoe kun je helpen?
 
Voorintekening: ‘Dubbelboeken’
Je kunt ‘Onbeteugeld’ per voorintekening bestellen en vooraf afrekenen (boekjes zijn vanaf 29 september leverbaar). ‘Onbeteugeld’ kost 17,50 euro, plus verzendkosten is dit 19,50 euro (maar je kunt ‘m natuurlijk ook gewoon gezellig op komen halen op de boekpresentatie!).
Bij overmaken kun je dan ter sponsoring iets extra’s dat je kunt missen betalen, bijvoorbeeld ophogen naar 25 euro. Alle beetjes helpen en je boekje wordt als dank met een kleine extra attentie geleverd en natuurlijk persoonlijk gesigneerd!
Bestellen kan via de email (zie onderaan).
 
“Vrij” sponsoren
Je kunt natuurlijk ook een bedrag sponsoren zonder voorafbestelling van het boekje. Heel klinisch, maar wel praktisch, het rekeningnummer/IBAN van Via Equestra is
 
NL96 RABO 0147 2511 17 EUR 
 
Maak het bedrag dat je wilt sponsoren over met vermelding van je naam en ‘Project Boekensteun’ en stuur me xeen email (zie onderaan) dat je gesponsord hebt, dan plaats ik je op de lijst en gaat je bijdrage in de sponsorpot!
 
Ook contant sponsoren, wellicht handig voor mijn lesklanten die toch altijd al contant betalen, is natuurlijk geen probleem (het is maar ‘n hint *grijns*).
 
Kaartenset
Speciaal voor ‘Project Boekensteun’ heb ik drie sets van vijf mooie grote inspiratiekaarten samengesteld. Het zijn series eigen foto’s met daarop onder andere spreuken en een aantal gedichten uit zowel ‘Stokpaardjes’  als ‘Onbeteugeld’.  Prijs per set is 9,50E, exclusief eventueel verzenden (2E) . De winst per set gaat in z’n geheel naar ‘Project Boekensteun’. De sets zijn eveneens op voorintekening te bestellen en af te rekenen (dan weet ik hoeveel ik waarvan moet bestellen), en eveneens vanaf 29 september te ontvangen!
 
Je keuze kun je hier maken:
 
 
(De echte kaarten hebben uiteraard geen copyright-watermerk.)
 
Leerfrutsels 
Op dit moment heb ik weer een aantal zelfgemaakte lederen paardjes, katjes, olifantjes, ‘kerstballen’, gelukspoppetjes, fotolijstjes, buideltjes en armbandjes van leer te koop. Ik werk gestaag door, de collectie wijzigt dus geregeld, en de gehele opbrengst van de verkoop gaat naar ‘Project Boekensteun’.  Klik op de link hieronder om te zien wat er momenteel tegen welke prijs te koop is in de collectie en bestel!  Zit je keuze er niet bij of is het uitverkocht, dan kun je je wensen kenbaar maken en wordt het indien mogelijk apart voor je vervaardigd. De knuffels kunnen slechts als pakketpost verzonden worden.
 
Kijk hier voor het aanbod: http://www.mijnalbum.nl/Album=FGYMLZXO
 
 
Verloting
Omdat voor niets alleen de zon opgaat, onder ALLE sponsors, ongeacht het bedrag dat je bijdraagt, verloot ik:
- Drie kaartensets van 5 inspiratiekaarten.
- Twee exemplaren van ‘Onbeteugeld’  (voorafbetalers krijgen de aanschafkosten terug!)
- Twee waardebonnen t.w.v. 35 euro om deel te nemen aan één van de activiteiten van Via Equestra (buitenrit, les, coaching, cursus, of de bestelling van bijv. een dierportret of leerfrutsels)
 
De winnaars worden getrokken op de avond van de boekpresentatie. Kun je daar niet bij zijn en trek ik toch je naam uit de hoge hoed, dan krijg je het uiteraard thuisgestuurd.
 
En verder, ‘Boek’ onze show!
 
Klinkt dat raar? Nee! Want we komen niet alleen op paardenevenementen. We komen, letterlijk, OVERAL! Diploma-uitreikingen, feestjes, ponykampen, sporthallen, fantasy-evenementen, straattheaterfestivals, open dagen, de Gaypride, Ronald Mc Donaldhuizen, werkelijk niets is ‘The Dancing Unicorn’ te gek! Shows zijn in verschillende samenstellingen te boeken vanaf 125 euro inclusief de eerste 50km reiskosten. Alle overblijvende winst van nu te boeken optredens gaat naar ‘Project Boekensteun’. Wil je EN sponsoren, EN jezelf en de mensen om je heen een inspirerende, vertederende en verrassende act bezorgen?  Of wil je in plaats van een show een workshop, demo, coachinsgsmiddag of een inhoudelijke clinic boeken? Ook dat kan! Neem contact met mij op om de mogelijkheden te bespreken, en draag zo bij aan ‘Onbeteugeld’!
 
Heb je als bedrijf, vereniging of particulier zelf een creatief idee over ‘voor wat hoort wat’ om ‘Project Boekensteun’ te sponsoren? Dan laat me dat weten, wie weet worden we het snel eens!
 
Wil je ‘Project Boekensteun’ steunen, stuur een email met je bestelling en je gegevens naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.">Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. zodat ik je op de lijst kan plaatsen, indien gewenst een factuur/kwitantie kan mailen, en je bestelling in orde kan maken en naar je kan versturen als het zover is.
 
Op de website van Via Equestra, www.dewegvanhetpaard.nl, gaat op ‘Marktplaats’ de stand van zaken worden bijgehouden. Gaan we (een mens moet toch optimistisch zijn) over het bedrag heen? Dan helpt dat wat overblijft mee aan het vormgeven van een unieke boekpresentatie.
 
Help me alsjeblieft mee om na ‘Stokpaardjes’ ook met ‘Onbeteugeld’
weer mensen te kunnen raken, verrassen, verbazen en vermaken!
 
Alvast héél hartelijk bedankt voor je bijdrage!!!